Over ons

bij Odette is een mooi concept in de wereld van muziekles. Muziek maakt slim, is een bekend credo, naar aanleiding van een breed onderzoek naar de positieve effecten van het bespelen van een muziekinstrument op de ontwikkeling van kinderen. (bron: muziek maakt slim, H. Bastian)

uit bovenvermeld onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op zowel sociaal, cognitief als emotioneel vlak.

Helaas wordt er nog steeds te weinig aandacht geschonken aan dit belangrijke deel van de ontwikkeling. Veel mensen zijn gewoonweg niet in staat muziekles te bekostigen. Terwijl er misschien wel een geweldig talent in uw kind schuilt. Door het leren bespelen van een instrument groeit uw kind op sociaal, cognitief en geestelijk vlak.

Na vele jaren van ervaring in het cellospelen, en een hart voor lesgeven rees enkele tijd geleden het verlangen kinderen te laten zien en leren wat muziekles hen kan geven. Maar dan op een manier die voor veel meer mensen goed toegankelijk is. Mijn grootste doel is met plezier en passie muziek maken.

Dit doe ik in mijn lespraktijk in privé vorm, maar ook tijdens workshops op basisscholen in Velserbroek, Ijmuiden en Driehuis.

Op dit moment kunnen wij de tarieven laag houden, door onze eigen investering in goede instrumenten, welke ter huur aangeboden worden (zie onze instrumenten).

Ik geef les in een speciaal hiervoor ingericht tuinhuis op ons huisadres en werk op afspraak. U kunt contact opnemen via tel.nr.: 0235266202 / 0637577542 of emailadres: info@bijodette.eu

fotosmaart2016 074